Inför sommaren

Att tänka på inför sommaren

Vi vill inte ha din gamla mat!

Töm kylen och frysen innan du åker iväg. Under sommaren passar vi på att storstäda. För att vi ska kunna göra ett bra jobb är det viktigt att det är tomt i alla gemensamma kylar och frysar. Var god märk upp eventuell kvarlämnad mat så att denna inte slängs vid storstädningen. 

Koll på hyran

Du som har ett 10 månadersavtal bor hyresfritt under juni och juli. Hyresavin för augusti delas ut i mitten av juli. Vill du ha din avi till en annan adress? Maila oss på, info@studentbo.se. Ett annat bra alternativ är autogiro eller att anmäla i din internetbank att du vill ha E-faktura.

Gör ett gott intryck

Det fylls på med nya studenter i slutet av sommaren. Det är trevligt om det ser snyggt ut i deras nya hem. Tänk därför på att hålla ordning i de gemensamma utrymmena under sommarmånaderna.

Slipp tjuven

En tom lägenhet betyder ökad risk för inbrott. Snacka ihop dig med grannarna så att du vet vilka som bor kvar över sommaren. Om alla drar iväg får ni gärna meddela oss så kan vi åka förbi ert hus då och då.

Dags att flytta?

Om du inte ska bo kvar hos oss efter den 1 augusti vill vi veta det så snart som möjligt. Säg upp ditt avtal via "Mina sidor" eller kontakta oss direkt. Ju tidigare du säger upp din lägenhet - desto bättre är det för alla nya studenter.