Diskmaskin

Trött på att diska för hand? Vi kan erbjuda dig följande diskmaskin.

Electrolux ESF 5545 LOW/LOX finns i två färger, vit och rostfri.

Makinen är utrustad med Air Dry - teknologi vilket använder sig av naturligt luftflöde för att avsluta torkningen. Luckan öppnas automatiskt 10 cm i den sista torkfasen och håller sig öppen tills du vill plocka ur maskinen. Ett naturligt sätt att få maximalt torkresultat - samtidigt som du sparar på energikostnaderna.

Du kan välja mellan sex effektiva program med fyra temperaturer. Med den bekväma Time Manager - funktionen kan du minska programmets tid med hälften, så att diskmaskinen är klar när du önskar.  Maskinen har utrymme  för 13 kuvert, korgarna är justerbara för flexibel laddning av maskinen.

Produkten är också utrustad med Soft Spikes - mjuka gummipinnar som ger glas och muggar stabilitet. Diskningen blir enkel med autoprogram 45-70 °C som väljer temperatur och vattenmängd beroende på hur smutsig disken är. Diskeffektbetyg: A. Torkeffektbetyg: A.

I de lägenheter där det inte är möjligt att installera en 60 cm diskmaskin, kan vi installera en 45 cm diskmaskin. Detta efter dialog med oss på Hyresbostäder.

Kostnad:
Detta läggs in som höjd standard på lägenheten, vilket innebär en hyreshöjning på 2 RH poäng - 3,5 RH poäng, beroende på förutsättningarna i just din lägenhet.