Domaren

Kvarteret Domaren ligger längs den trädkantade avenyn Södra Promenaden. Här har vi byggt tre punkthus med 82 yteffektiva bostäder med parkeringsplatser under mark. Det är 17 ettor, 16 tvåor, 33 treor och 16 fyror.

De kubformade punkthusen har ett centralt läge - nära vår fotbollsarena och stadens centrala delar. Varje hus är en aning vridet från gatan för att göra kopplingen mellan arenan och parken bakom husen mer dynamisk. Husens enkla geometri balanseras av mer uttrycksfulla texturer i tegelfasaderna. Teglets två kulörer och varierande förband skapar förfinade fasadproportioner.

Hög standard

Bostäderna har hög standard med klinkergolv vid entrén, ekparkettgolv i hela bostaden, fönsterbänkar i natursten, kök med spishäll, ugn i bänkskåp, diskmaskin 45 eller 60 cm samt mikrovågsugn i överskåp. I badrummet ingår kaklade väggar, klinkergolv, handfat med kommod, duschhörna med glasväggar samt tvättmaskin samt torktumlare.

Bostadsväljare

I vår bostadsväljare kan du utforska bostäderna närmare och se vad som passar dig bäst. 

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

 

 

Fakta

Hyra: 6 266 - 13 030 kr
Antal rum: 1 - 4 rum och kök
Boarea: 35 - 90 kvm
Antal bostäder: 82
Balkong/uteplats: Balkong eller uteplats (ej på 1 r o k)
Inflyttning: September 2020 - de sista inflyttningarna pågår

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39
Jenny Hultkrantz 011-21 16 92

E-post:
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss

Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)

Illustration - Kök 3 rum och kök 69 kvm

Illustration

Illustration

..och sist men inte minst - inglasade balkonger som gör att du kan njuta lite mer av både vår och höst!

Inflyttat och klart 

Under senhösten flyttar de sista hyresgästerna in i våra tre hus. De eventuella uppsägningar som vi får kommer att publiceras på vår hemsida under Ledigt just nu. Är du intresserad av boende i kvarteret Domaren så håll utkik efter lediga lägenheter här på hemsidan.