Kopparhusen

Ett stenkast från Strömmen, ett par kliv från Östgötaporten och kort promenad ner till stan. Här finner du Kopparhusen, Norrköpings nya stadskvarter som knyter ihop industrilandskapet med universitetet och gör det till en levande stadskärna. Ett kvarter där vi tillsammans med Klövern kombinerar urbana lägenheter med restauranger, torg och kommersiella aktörer. 

Trivs du med människor omkring dig och vill ha stadens puls runt knuten? 

Här bor du omgiven av en vacker fasad som är inspirerad av den textilindustri som en gång präglade området och byggnadernas höjd knyter an till de gamla industrierna vid Motala ström. Du har närhet till stadens alla möjligheter och du behöver aldrig känna dig ensam - kika ut genom ditt fönster så får du omgående en snabb dos av stadens sus och dus! 

Möjligheternas boende

Är du hyresgäst i Kopparhusen så har du många möjligheter.  I vår gemensamma tvättstuga behöver du inte tänka på tvättmedel och sköljmedel och du betalar dina tvättar i efterskott. Vill du hellre tvätta i din lägenhet så väljer du till tvättmaskin och torktumlare. Din lägenhetsdörr öppnar du via digitalt lås. Ladda ned appen så kan du enkelt släppa in dina kompisar när du själv är på skolan eller bortrest. Ditt paket som du handlat online hämtar du bekvämt och enkelt i vårt leveransrum (vi samarbetar med Instabox). 

Parkera din bil i underjorden!

Behöver du hyra bilplats? Inga problem - vi samarbetar med Klövern och det finns platser i garaget som ligger rakt under huset. Vi kan förstås erbjuda laddplats för dig som har el/hybridbil. 

Kina Thai öppnar i november

Snart kan du beställa asiatisk take-away i Kopparhusen. Vi är glada för att Kina Thai snart öppnar sin verksamhet i bottenvåningen på "studenthuset". Just nu pågår den sista finjusteringen av de nya lokalerna och beräknad öppning är mitten av november. 

Fullt uthyrt

Intresset för Kopparhusen har varit stort och just nu är det fullt uthyrt. De lägenheter som blir uppsagda kommer att publiceras här på hemsidan. Kika under Ledigt just nu om du är intresserad av att bli en del av gemenskapen i Kopparhusen. 

Illustration

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39
Jenny Hultkrantz 011-21 16 92
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss

Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)

 

 

Vill du se planlösningarna, lägenheterna och hyran?

Kika in i vår Bostadsväljare och se samtliga planlösningar, var i huset respektive lägenhet ligger och vilka hyresnivåer som gäller. Missa inte att du även kan vandra runt i vår virtuella lägenhet och se vilken standard och utrustning vi kan erbjuda. 

Klicka på bilden för att öppna Bostadsväljaren!

Illustration

 

Illustration

Illustration

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Illustration