Pressinformation: 50 år som hyresgäst måste firas

Vi har många trogna hyresgäster som bott väldigt länge hos oss. Något vi är stolta och glada för. Sedan många år tillbaka har vi haft förmånen att få bjuda in och tacka våra mest trogna hyresgäster till en träff där vi minns svunna tider, äter en god landgång och bara umgås en stund.

För 50 år sedan ägde den mytomspunna Woodstockfestivalen rum. Över en halv miljon människor samlades för att lyssna på musik och vara fria. Richard Nixon blev president i USA och samtidigt satte människan första foten på månen. Hemma i Sverige härjade orkaner som aldrig förr och vi fick en helt ny tv-kanal att titta på när TV2 startade sina sändningar. I Norrköping invigdes hamnbron, innerstaden bytte skepnad och hos Hyresbostäder flyttade många in i våra nya hus i Ljura, Hageby, Ektorp och Innerstaden. Några av dom bor fortfarande kvar och dom ska vi nu fira.

Välkomna att träffa våra ”50-åringar” på Café Vetekornet S:t Persgatan 133, den 5 dec kl. 11.30. Där de kommer att få present, diplom, blommor, jullandgång, kaffe o lussekatt.

Representanter för media är varmt välkommen att delta i denna resa längs minnenas allé.

För mer information kontakta
Jonas Klevesand på Botorget, telefon 011-21 08 41