Plusboende

Läs mer om respektive boende nedan.

Granen

Vårt Plusboende Granen ligger i Norrköpings centrum, nära till dagligvaruhandel och shoppingcentrum. Boendet genomgick en totalrenovering 2018/2019. Här bor du i moderna och funktionella 1 rum och kök och 2 rum och kök. Alla tvåor har balkong. Adressen är Sankt Persgatan 126-130B och alla lägenheter i trappuppgång 126 är rökfria boenden.

Läs mer om vårt plusboende i Granen >>


Krokek

Vårt plusboende i Krokek ligger i anslutning till det nybyggda äldreboendet. Totalt finns 14 lägenheter och merparten är 2 rum och kök. Trivselfaktorn är hög och vi har idag mycket låg omflyttning i huset vilket gör att det inte blir så många lediga lägenheter under ett år.

Läs mer om vårt plusboende i Krokek >>


Prästkragen i Skärblacka

Här kan vi erbjuda ett modernt boende där vi lyssnat på de behov och intressen som framtida seniorer lyft fram. I huset finns 1, 3 och 4 rum o kök där de största lägenheterna är 99 kvm. Prästkragen ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och sjö.

Läs mer om vårt plusboende Prästkragen >>


Ljura

Här kan du bo i moderna och funktionella lägenheter med grannar i ungefär samma ålder. Varje hus har 20 lägenheter med 2 rum och kök. Ytan är från 52 kvm till 61 kvm. Alla lägenheterna (förutom vindslägenheterna) har balkong. Bor du på bottenvåningen har du istället uteplats.

Läs mer om vårt plusboende i Ljura >>


Symfonin

På Wilhelm Wibergs gata 135 i Klockaretorpet finns vårt plusboende Symfonin. Här finns 32 lägenheter om 2,3 och 4 rum och kök. Storleken på lägenheterna varierar mellan ca 63 kvm och 95 kvm. Alla har inglasad balkong och om du bor på bottenvåningen har du en inglasad uteplats.

Läs mer om vårt plusboende i Symfonin >>


Utsikten

Här finns moderna lägenheter och där utsikten från lägenheterna på de övre våningarna är fantastisk. I huset finns 59 lägenheter i storlekar. Från 2 till 5 rum och kök. Varje lägenhet har tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt spis med glashäll i köket och bredbandsuttag finns i samtliga rum.

Läs mer om vårt plusboende Utsikten >>