Juniorlaget 2019

75 anledningar att söka jobb!

Nu söker vi dig som är du 16-17 år och vill sommarjobba hos oss. Varmt välkommen till vår speedrekrytering på Flygeln den 5 mars mellan kl 16-18!

Kom till vår speedrekrytering

Plats: Flygeln Industrilandskapet
När: Tisdag den 5 mars
Tid:  16-18

När får man besked?

Om du blir utvald kommer du att få ett anställningskontrakt hemskickat till dig med ytterligare information senast 12 april 2019. Det viktigt att du skriver under och skickar tillbaka anställningskontraktet till oss innan sista svarsdatum, för då vet vi att du har accepterat vårt jobberbjudande. Har vi inte fått något tillbaka från dig innan sista svarsdatum tolkar vi det som att du inte är intresserad och ger då möjligheten till någon annan sökande.


Vi söker totalt 75 ungdomar

  • 50 jobb är öppna för ungdomar som idag är hyresgäst och bor hos Hyresbostäder.

  • 25 jobb är öppna för övriga ungdomar boende i Norrköping

Du kommer att intervjuas av områdesansvariga från våra olika bostadsområden. Du har 5 minuter på dig att tala om för oss vem du är och varför just du ska jobba hos oss i sommar. 

Viktigt att veta är att du ska vara 16 eller 17 år (inte fyllda 18 år) då arbetsperioderna börjar/slutar. OBS! Du måste komma till Flygeln den 5 mars även om du registrerar dig i förväg. 

Bra att veta

Arbetsuppgifter
Yttre skötsel som t ex; trädgårdsarbete, tvätta husfasader, fräscha till lekplatser, måla staket, måla och olja in lekplatser, rapportera in renoveringsbehov etc. Fokus på rent och snyggt i våra bostadsområden.

Arbetskläder 
Ta på dig oömma byxor och bra hela skor (ej sandaler).

Områden
Arbetet kommer till största del att ske i Hyresbostäders bostadsområden. Men arbete kommer även att ske på andra områden i kommunen.

Perioder
Period 1: vecka 27-29 (1 juli-19 juli)
Period 2: vecka 30-32 (22 juli-9 augusti) 

Arbetstider
Måndag - fredag 07.00-16.00
Frukost: 30 minuter
Lunch: 30 minuter

Juniorlaget 2019 sker i samarbete med Norrköpings Kommun och Håll Norrköping Rent