Juniorlaget 2020

Speedrekryteringen den 12 mars är inställd!

 
Just nu sprids coronaviruset (covid-19) på flera platser i Sverige. Med anledning av detta har vi valt att förändra vår rekrytering av sommarjobbare i år. Speedrekryteringen i Flygeln den 12 mars är därför inställd.

Även om inga formella förbud mot större event finns i dagsläget väljer vi att gå på de rekommendationer som folkhälsomyndigheten samt experter på ämnet pratar om idag. Vi tar situationen på allvar och gör vad vi kan för att säkerställa människors trygghet och säkerhet i första hand.

Inom tre veckor kommer du som har sökt till Juniorlaget att få mer information om hur rekryteringen istället kommer att gå till, du har precis lika stora chanser till ett sommarjobb fortfarande!

Håll därför lite extra koll på din mail framöver.


 

75 anledningar att söka jobb!

Nu söker vi dig som är du 16-17 år och vill sommarjobba hos oss. 

 

Lämna dina uppgifter

Fyll i din ansökan i förväg på vår hemsida: Till ansökan >>
Viktigt att veta är att du ska vara 16 eller 17 år (inte fyllda 18 år) då arbetsperioderna börjar/slutar. 

När får man besked?

Om du blir utvald kommer du inom en månad att få ett anställningskontrakt hemskickat till dig med ytterligare information. Det viktigt att du skriver under och skickar tillbaka anställningskontraktet till oss innan sista svarsdatum, för då vet vi att du har accepterat vårt jobberbjudande. Har vi inte fått något tillbaka från dig innan sista svarsdatum tolkar vi det som att du inte är intresserad och ger då möjligheten till någon annan sökande.


Vi söker totalt 75 ungdomar

Du kommer att intervjuas av områdesansvariga från våra olika bostadsområden. Du har 5 minuter på dig att tala om för oss vem du är och varför just du ska jobba hos oss i sommar. 

Bra att veta

Arbetsuppgifter
Yttre skötsel som t ex; trädgårdsarbete, tvätta husfasader, fräscha till lekplatser, måla staket, måla och olja in lekplatser, rapportera in renoveringsbehov etc. Fokus på rent och snyggt i våra bostadsområden.

Arbetskläder 
Ta på dig oömma byxor och bra hela skor (ej sandaler).

Områden
Arbetet kommer till största del att ske i Hyresbostäders bostadsområden. 

Perioder
Period 1: vecka 27-29 (29 juni-17 juli)
Period 2: vecka 30-32 (22 juli-7 augusti) 

Arbetstider
Måndag - fredag 07.00-16.00
Frukost: 30 minuter
Lunch: 30 minuter