Årsredovisning

Vårt resultat i siffor

Det går bra nu. På många sätt. Norrköping växer och det byggs som aldrig förr. Stor efterfrågan på bostäder gör att byggföretag, entreprenörer och fastighetsägare har goda tider. Vi, som samhällsnyttigt och ansvarstagande bostadsföretag, känner av framgångsvindarna. Det som gör oss unika är att vi även ser och tar ett socialt ansvar.

Sedan 1946 har vi jobbat för ett Norrköping att trivas i, och det kommer vi alltid att göra. Våra utmaningar har sett olika ut genom åren, men alltid med samma mål i grunden: att tillsammans skapa ett Norrköping vi alla längtar hem till.

Det här är det vi kallar för Norrköpingskontraktet.

En hållbar stad och en hållbar bostad är vårt gemensamma ansvar. Tillsammans och var för sig kan vi göra olika val mot en mer hållbar framtid. Nästan dagligen uppmärksammas vi på olika sätt om klimathotet. Vi tar detta på allvar.

Hållbarhet är förstås mer än så för oss. Det är att bygga om och bygga nytt på ett sådant sätt att vi kan leva så hållbart som möjligt. Källsortering, energi- och vattenspar, kunna färdas kollektivt, låna av varandra istället för att äga, göra det möjligt att ladda sin bil eller cykel.

Trevlig läsning!

Årsredovisning

2019

2018

2017

2016