Sandbyhov

Sandbyhov genomgår just nu en stor omdaning. Från en stadsdel som länge präglats av äldreomsorg- och vårdinrättningar till en modern blandad stadsdel med bostäder, kommersiell service, vård- och äldreboenden samt vackra parkmiljöer.

”Nodhuset” blir en central del av utvecklingen och kommer bland annat erbjuda ny vårdcentral, folktandvård, barnavårdscentral samt närbutiker och service. Från våning 4 och uppåt uppförs 42 lägenheter i storlekarna 2 - 4 rum och kök.

Sammansättning av lägenheter: 

14 st tvåor (53 samt 56 kvm)
14 st treor (72, 73 samt 77 kvm)
7 st fyror (84 kvm) 

Läget i staden är mycket attraktivt och med all den service och tillgänglighet som skapas kommer bostäderna i Sandbyhov att vara mycket lämpliga för såväl seniorer som barnfamiljer. Hela miljön med stora grönytor, skolor, sporthall, vård och närservice gör det till en komplett stadsdel.

Inflyttning beräknas till oktober 2021.

Vad ingår i lägenheten? 

Flyttar du in i Nodhuset får du (förutom all närservice) en lägenhet med hög standard. Klinker i hallen, parkettgolv i övriga rum (förutom badrum som har klinker och kakel på golv och väggar), duschhörna i glas, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och även en härlig rumshöjd om 2,70 m. Alla lägenheter har rymliga balkonger! 

När börjar uthyrningen? 

Preliminärt kommer vi att påbörja uthyrningen under slutet av januari 2021, dvs ca 8-9 månader innan det är dags att flytta in. Under hösten 2020 kommer vi att publicera mer information (bostadsväljare, hyresnivå mm). 

Nyfiken på bostad i Nod-huset?
Du kan redan idag anmäla dig till intressegruppen för löpande information om projektet. 

  • Sandbyhov

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39
Jenny Hultkrantz 011-21 16 92

E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna

Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)