Kopparhusen

 

Mitt i Norrköpings gamla Industrilandskap skapar vi tillsammans med fastighetsbolaget Klövern en helt ny destination - stadskvarteret Kopparhusen där livet och näringslivet förenas med lärandet. Här skapas en mix av lägenheter för studenter - forskare - Norrköpingsbor tillsammans med restauranger, caféer och kontor.

Det nya kvarteret knyter respektfullt och innovativt samman Industrilandskapet genom universitetet, Visualiseringscenter och Norrköping Science Park med den övriga stadskärnan. Läs mer på kopparhusen.se.

Illustration

Vill du se planlösningarna, lägenheterna och hyran?

Kika in i vår Bostadsväljare och se samtliga planlösningar, var i huset respektive lägenhet ligger och vilka hyresnivåer som gäller. Missa inte att du även kan vandra runt i vår virtuella lägenhet och se vilken standard och utrustning vi kan erbjuda. 

Klicka på bilden för att öppna Bostadsväljaren!

Illustration

 

Så fördelas bostäderna

Uthyrningen pågår just nu och vi kontaktar de som anmält intresse i tur och ordning. Hann du inte med och visa intresse under anmälningsperioden så är du varmt välkommen att ta kontakt med någon våra uthyrare.

Illustration

Anmäl dig till vår intressegrupp

Anmäler du dig i vår intressegrupp kommer du att få Nyhetsbrev skickat till din e-post med den senaste informationen om projektet och våra andra projekt.

Illustration

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Illustration


 

  • Kopparhusen

Fakta

Hyra: 7 793 - 13 082 kr
Antal rum: 1 - 4 rum och kök
Boarea: 50 - 88 kvm
Antal bostäder: 43 st hyreslägenheter
Lägenhetssläpp: Uthyrning pågår
Inflyttning: Juni 2020

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39

E-post:
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna
Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)