Domaren

Kom till skott - alla har en chans på Domaren

Kvarteret Domaren ligger längs den trädkantade avenyn Södra Promenaden. Här bygger vi tre punkthus med 82 yteffektiva bostäder med parkeringsplatser under mark. Det blir 17 ettor, 16 tvåor, 33 treor och 16 fyror. I vår bostadsväljare kan du utforska bostäderna närmare och se vad som passar dig bäst. 

De kubformade punkthusen har ett centralt läge - nära vår fotbollsarena och stadens centrala delar. Varje hus är en aning vridet från gatan för att göra kopplingen mellan arenan och parken bakom husen mer dynamisk. Husens enkla geometri balanseras av mer uttrycksfulla texturer i tegelfasaderna. Teglets två kulörer och varierande förband skapar förfinade fasadproportioner.

Hög standard

Bostäderna får hög standard med klinkergolv vid entrén, ekparkettgolv i hela bostaden, fönsterbänkar i natursten, kök med spishäll, ugn i bänkskåp, diskmaskin 45 eller 60 cm samt mikrovågsugn i överskåp. I badrummet ingår kaklade väggar, klinkergolv, handfat med kommod, duschhörna med glasväggar samt tvättmaskin samt torktumlare.

Illustration - Kök 3 rok 69 kvm

Illustration

Illustration

..och sist men inte minst - inglasade balkonger som gör att du kan njuta lite mer av både vår och höst!

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Så fördelas bostäderna

Just nu pågår uthyrningen och vi kontaktar de som anmält intresse i tur och ordning. Hann du inte med och visa intresse dig under anmälningsperioden så är du självklart välkommen att höra av dig till någon av våra uthyrare under sommaren och hösten.

Anmäl dig till vår intressegrupp

Anmäler du dig i vår intressegrupp kommer du att få Nyhetsbrev skickat till din e-post med den senaste informationen om projektet och våra andra projekt.

Rivningen av Bollen

Måndagen den 29 januari 2018 var det rivstart så nu är det slutspelat för Bollen och kvarteret Domaren tar över.

  • Domaren

Fakta

Hyra: 6 266 - 13 030 kr
Antal rum: 1 - 4 rum och kök
Boarea: 35 - 90 kvm
Antal bostäder: 82
Balkong/uteplats: Balkong eller uteplats (ej på 1 r o k)
Uthyrningsstart: Uthyrning pågår
Inflyttning: Juni 2020

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39

E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna
Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)