Mer information om Vattentornet

Vattentornet ägs av HSB. Studentbo hanterar all administrativ fastighetsservice och HSB all teknisk förvaltning.

Serviceanmälan

Felanmälan vid fel i lägenhet eller allmänt utrymme, görs till Studentbo. Anmälda fel åtgärdas av HSB eller lämplig entreprenör. Meddela om du lämnar lägenhetsnyckel eller om du vill boka tid. 

Jour

Efter kontorstid anmäls AKUTA fel till HSB:s Fastighetsjour
011-14 96 60. Störningar till Trygghetsjouren, 011-21 16 70.

Boråd

Ett Boråd är en lokal hyresgästförening ansluten till Kårservice. Borådet är din organisation för gemensamma boendefrågor och del av hyran går till Borådet för gemensamma utgifter i huset.

Låsöppning

Har du glömt eller tappat nyckel kontakta Studentbo under kontorstid, övrig tid Jouren. Låsbyte sker om lägenhetsnyckeln förlorats. Vid låsbyte, låsöppning eller borttappad tagg/nyckel faktureras du kostnaden.

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran (ej TV-licens). Kabel-TV-leverantör är Canal Digital. För utökat kanalutbud kontaktas Canal Digital. 

Internet

Internet, 100/10 Mbit/s, via Bredbandsbolaget ingår i grundhyran. Anslut din dator till lägenhetsuttaget och starta en webbläsare för registrerig av abonnemang. Du ska inte betala Bredbandsbolaget för denna tjänst. Vid tekniska problem kontakta Bredbandsbolaget på 0770-777 000.

Tvättstuga

Tvättstuga finns på våningsplan 10. Bokningslistor finns i tvättstugan. Du ansvarar själv för att tvättstugan och maskiner är rena, när du lämnar.

Hyresbetalning

Hyran betalas alltid månadsvis i förskott. Saknar du hyresavi, kontakta Studentbo. Det finns möjlighet till autogiro samt E-faktura. Önskar du att använda dig av E-faktura väljer du Hyresbostäder i Norrköping AB hos din E-bank.

Cykelförvaring

Cyklar parkeras i cykelrummet i huset på gården.

Bom

Bom finns för att förhindra biltrafik upp till huset. Bomnyckel finns att låna på Student-bos kontor.

Lägenhetsförråd

Förråd finns på våningsplan 10 som du kan hyra till en låg månadskostnad.

Allrum/takterass/pub

Allrum med kök finns på entréplan. Finns även en takterrass som du når via ”glashissen”. En boendeförening i huset har även tillgång till en Pub lokal som finns i entréplan. Läs mer på  vattentor.net 

Sopor

Sopor källsorteras och lämnas i sophuset på gården.

Kontakt:

Studentbo, Bredgatan 46 (granne med Campus)
E-post: info@studentbo.se
Tel: 011-21 16 70