Mer om Konstantinopel

Serviceanmälan

Felanmälan vid fel i lägenhet eller allmänt utrymme, görs till Studentbo. Anmälda fel åtgärdas av Bovärden eller lämplig entreprenör. Meddela om du lämnar lägenhetsnyckel eller om du vill boka tid. 

Jour

Efter kontorstid anmäls AKUTA fel och störningar till Fastighets- och Trygghetsjouren, 011-21 16 70.

Boråd

Ett Boråd är en lokal hyresgästförening ansluten till Kårservice. Borådet är din organisation för gemensamma boendefrågor och del av hyran går till Borådet för gemensamma utgifter i huset.

Låsöppning

Har du glömt eller tappat din nyckel kontakta Studentbo under kontorstid, övrig tid Jouren. Låsbyte sker om lägenhetsnyckeln förlorats. Vid låsbyte, låsöppning eller borttappad tagg/nyckel faktureras du kostnaden.

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran (ej TV-licensen). Kabel-TV-leverantör är Com Hem. För utökat kanalutbud kontakta Com Hem.

Internet

Internet, 100/10 Mbit/s, via Bredbandsbolaget ingår i grundhyran. Anslut din dator till lägenhetsuttaget och starta en webbläsare för registrering av abonnemang. Du ska inte betala Bredbandsbolaget för denna tjänst. Vid tekniska problem kontaktas Bredbandsbolaget på 0770-777 000.

Porttelefon

Vid entrén finns en porttelefon (Obs, kameran används ej). Anmäl till Studentbo vilket telefonnummer du vill koppla till porttelefonens uppringning. När besökaren slår ditt lägenhetsnummer (fyra sista siffrorna), så ringer din telefon. Du svarar och trycker (5) ”femma” för att öppna porten.

Betaltvättstuga

Tvättstuga finns i källaren. Bokning sker via den elektroniska tavlan utanför tvättstugan eller via www.studentbo.se. Varje start av en tvättmaskin debiteras med en separat avgift på hyresavin, f.n. 7 kr/tvätt. I denna avgift ingår allergivänligt tvättmedel. Väljer du att även använda sköljmedel tillkommer 1 kr/tvätt. Du ansvarar själv för att tvättstugan och maskiner är rena, när du lämnar.

Hyresbetalning

Hyran betalas alltid månadsvis i förskott. Saknar du hyresavi, kontakta Studentbo. Det finns möjlighet till autogiro samt E-faktura. Önskar du att använda dig av E-faktura väljer du Hyresbostäder i Norrköping AB hos din E-bank.

Cykelförvaring

Cykelrummet finns i markplan. Det nås via dörr från kortsida på huset alternativt via trappa/hiss i fastigheten.

Lägenhetsförråd

I markplan finns lägenhetsförråd som du kan hyra.  Det finns även två förråd på våningsplan 2.

Allrum med kök

I markplan finns ett allrum med fullt utrustat kök. Du ansvarar själv för att utrymmet rengörs efter användning. Allrummet bokas via bokningstavla eller studentbo.se.

Biljardrum

I markplan finns ett biljardrum som bokas via bokningstavla eller studentbo.se.

Uteplats

På innergården finns en gemensam uteplats med grill.

Bastu

Bastu finns i markplan. Bokning sker på elektroniska tavlan bredvid tvättstugan, alternativt via studentbo.se.

Sopor

Sopor källsorteras och lämnas i soprum med ingång från kortsidan av huset. Grovsopor, möbler m.m. får du ta själv ta ansvar för och forsla bort till Returpunkten.

Brandlarm

Det finns ett utrymningslarm för brand. Det är inte direktkopplat till Räddnings-tjänsten. Om larmet går följ föreskrifterna i huset. Om det är ett fellarm ring 011-21 16 70 (dygnet runt) för att få stopp på larmet. I varje lägenhet finns även en brandvarnare. Denna varnar enbart i berörd lägenhet och är inte kopplad till brandlarmet i huset.

Kontakt:

Studentbo, Bredgatan 46
(granne med Campus)
E-post: info@studentbo.se
Tel: 011-21 16 70