Jobba hos oss

En arbetsplats som känns hemma!

Hyresbostäder är Norrköpingsbornas eget bostadsbolag. Vi har en tredjedel av den lokala hyresbostadsmarknaden. Här arbetar omkring 200 medarbetare inom ett flertal olika yrkesgrupper, till exempel förvaltning, service/reparation, uthyrning, bygg/underhåll och bosocialt arbete. Detta gör oss till den största arbetsgivaren inom bostadsmarknaden i Norrköping. 

En av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vår medarbetarundersökning visar att våra medarbetare trivs på jobbet och vi är även certifierade enligt den internationella undersökningen Great Place To Work. Det innebär att vi är en av landets bästa arbetsplatser!

Vårt samhällsansvar.

Att skapa trygghet och gemenskap och att främja integration är centralt i vårt uppdrag och viktiga delar i vårt samhällsansvar. Vi arbetar ständigt med att stärka och utveckla våra bostadsområden och stadsdelar, både på egen hand men också i nära samarbete med andra aktörer.

Tillsammans formar vi framtiden.

Som medarbetare hos oss får du vara med och forma vår och Norrköpings framtid. 

Vi tror att ansvar, frihet, delaktighet och gemenskap är snabbaste vägen till ett roligt och utvecklande jobb. Vi tror också att det är viktigt att känna sig hemma – även på jobbet. En annan viktig sak är vårt gemensamma ansvar, att vi hjälper och stöttar varandra. Tillsammans skapar vi staden vi längtar hem till. Och i det arbetet är du som medarbetare väldigt viktig.