Klockan

Adress: Nygatan 61

På Nygatan ligger Klockan. Huset stod färdigt sommaren 2015. Klockan ligger nära två mycket populära befintliga studentfastigheter, Dalkarlen och Konstantinopel. Läget uppfyller Norrköpings kommuns och universitetets önskan om boende i ett innerstadscampus. Huset håller en hög standard där alla lägenheter har eget kök och WC/dusch. 

Närområdet

Närhet till livsmedelsbutik, vårdcentral, folktandvård, restauranger, pubar, nattklubb, biograf, konserthus, badhus, teater och muséer. Det tar inte mer än 10 minuter att gå till Campus.

Kommunikation

Gångavstånd till buss, spårvagn samt närhet till tågstation.

IMD

El och kall- och varmvatten ingår ej i hyran utan mäts och debiteras separat efter förbrukning. Avgiften debiteras på din hyresavi två månader i efterhand. Du kan följa din förbrukning via studentbo.se och "Mina sidor". Läs mer om individuell mätning och normalförbrukning i pdf-dokumentet nedan, Individuell mätning av vatten och el.

Ytterligare information om Klockan

Klockan är ett boende mitt i city där samtliga lägenheter är omöblerade och har WC, dusch och eget kök. Huset har åtta våningar och de översta våningarna har en vacker utsikt över staden. Hiss finns. Klockan har en innergård med grillplats och sittplatser. Cykelställ finns på innergården. Huset har inga gemensamhetsytor som exempelvis allrum. Tvättstuga finns på entréplan. Porttelefon med bild via app finns. 

Bredband via Telenor, 100 Mbit/s, och TV via bredbandet (Must Carry) ingår i grundhyran. Ett fåtal förråd finns att hyra separat. 


Om lägenheterna

  • Antal lägenheter: 99
  • Avstånd till Campus: 800 m
  • Avstånd till Centrum: 400 m
  • 1 rum och pentry/kök med dusch/WC. Antal: 84 st. Yta: 20-33 kvm 
  • 2 rum och pentry/kök med dusch/WC. Antal: 15 st. Yta: 27-32 kvm. 12-månadershyra
  • Alla lägeheter är omöblerade
  • Värme ingår i grundhyran. Hushållsel och vatten debiteras separat efter förbrukning