Mer om Täppan

Brandlarm

Det finns ett utrymningslarm för brand. Larmet är inte direktkopplat till Räddningstjänsten. Om larmet går följ föreskrifterna i huset.  

Bredband

Internet, 100/10 Mbit/s, via Telenor ingår i grundhyran. Du ska inte betala Telenor för denna tjänst. Vid tekniska problem kontaktas Telenor på 020-222 222.

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran. TV-licens ingår ej. Kabel-TV-leverantör är Com Hem. För utökat kanalutbud kontaktas Com Hem.

Betaltvättstuga

Tvättstuga finns i källaren. Bokning sker via den elektroniska tavlan eller via Mina sidor. Varje start av en tvättmaskin debiteras med en separat avgift på hyresavin, f.n. 7 kr/tvätt. I denna avgift ingår allergivänligt tvättmedel. Väljer du att även använda sköljmedel tillkommer 1 kr/tvätt. 

Porttelefon

Vid entrén in till valvet finns en porttelefon för besökare. Porttelefonen registrerar automatiskt det telefonnummer du har angett på studentbo.se. Besökaren söker upp ditt namn i displayen och porttelefonen ringer ditt angivna telefonnummer. Du svarar och trycker (5) ”femma” för att öppna porten.

Gemensamt kök

Varje korridor har ett eget kök på sitt våningsplan. Varje rum har eget skåpsutrymme i köket. I köket finns spis, micro, kyl/frys. Ni ansvarar gemensamt för att köksavfall tas ner till soputrymmet.

Gemensamt dusch/WC

Gemensamma duschrum/WC finns på våning 1, 2 och 3.

Uteplats

På innergården finns en gemensam uteplats med grill, bänkar och bord.

Lägenhetsförråd

I källarplan finns lägenhetsförråd som du kan hyra mot en mindre månadsavgift. Kontakta Studentbo för att hyra ett förråd. 

Cykelförvaring

Cykelställ finns på innergården. 

Sopor

Sopor källsorteras och lämnas i sopkärl på innergården. Grovsopor, möbler m.m. slängs på Returpunkten.