Kopparhusen


Adress: Södra Grytsgatan 

Närområdet

Närhet till livsmedelsbutik, vårdcentral, folktandvård, restauranger, pubar, nattklubb, biograf, konserthus, badhus, teater och muséer. Det tar inte mer än ett par minuter att gå till Campus.

Kommunikation

Gångavstånd till buss, spårvagn samt närhet till tågstation.

IMD

El och kall- och varmvatten ingår ej i hyran för 1:or och 2:or utan mäts och debiteras separat efter förbrukning. Avgiften debiteras på din hyresavi två månader i efterhand. Du kan följa din förbrukning via studentbo.se och "Mina sidor". I kombolägenheterna ingår el och kall- och varmvatten i grundhyran. 

Ytterligare information om Kopparhusen

Kvarteret knyter respektfullt och innovativt samman Industrilandskapet genom universitetet, Visualiseringscenter och Norrköping Science Park med den övriga stadskärnan. Här skapas en mix av lägenheter för studenter, forskare och Norrköpingsbor tillsammans med restauranger, caféer och kontor.

I Kopparhusen är samtliga 1:or och 2:or omöblerade och har egen WC, dusch och kök. Kombolägenheterna är fullt möblerade i rum och i gemensamma utrymmen. Här finns soffa, TV, köksbord, balkongmöbler, växter och gardiner mm. för att skapa ett trevligt hem. 

Huset har tio våningar och de översta våningarna har en vacker utsikt över staden. Hiss finns och alla lägenheter har balkong. På entréplan ligger tvättstuga, leveransrum med Instabox och en bokningsbar gemensamhetslokal. 

Bredband via Telenor, 100 Mbit/s, och TV via bredbandet (Must Carry) ingår i grundhyran. Förråd finns att hyra separat.


 Om lägenheterna

  • Antal rum: 122
  • Avstånd till Campus: 400 m.
  • Avstånd till Centrum: 750 m.
  • 1 rum och pentry/kök med dusch/WC. Omöblerade. Antal: 30. Yta: 21-27 kvm. 10-månadershyra.
  • 2 rum och pentry/kök med dusch/WC. Omöblerade. Antal: 28. Yta: 26-31 kvm. 12-månadershyra. 
  • Kombolägenhet. Möblerade. Antal: 16 lägenheter med 4 rum i vardera lägenhet. Yta: 119-122 kvm, rummen 8-10 kvm. 10-månadershyra. 
  • Värme ingår i grundhyran. El och kall- och varmvatten debiteras separat efter förbrukning (IMD) i lägenheterna. I kombolägenheterna ingår även el, kall- och varmvatten i grundhyran. 
  • Alla lägenheter har balkong.

Under Mer information hittar du Kopparhusens våningsplanritningar i pdf-format.