Ljura

Här kan du bo i moderna och funktionella lägenheter med grannar i ungefär samma ålder.

Adressen är Ljuragatan 39-41 samt 57-59. Varje hus har 20 lägenheter med 2 rum och kök. Ytan är från 52 kvm till 61 kvm. Alla lägenheterna (förutom vindslägenheterna) har balkong. Bor du på bottenvåningen har du istället uteplats.

I båda husen finns en övernattningslägenhet med dusch och toalett. Tvättstugor finns i källarplan, men vi har förberett för både disk- och tvättmaskin i din lägenhet. Självklart har båda husen hiss och varje lägenhet har ett eget förråd. Sophantering finns i separat byggnad.

Ljuraparken med dess möjligheter ligger runt husknuten och det är bara en skön promenad från centrum. Vrinneviskogens strövområden finns också inom räckhåll, både för motion och rekreation.

Trygghet

Trygghet, tillgänglighet och tillsammans är tre viktiga ord för oss. Ord som innebär mycket. Lovar lite mer och som vi vet är avgörande när du tänker på livet som en aktiv senior. Hos oss får du en trygg, funktionell och modern bostad. Du får också säkerhetsdetaljer som titthål i säkerhetsdörren, brandvarnare, passersystem och inte minst gemenskapen och samvaron.

Tillgänglighet

Kommunikationerna i området är goda och du har nära till handel och service som livsmedelsbutik och t ex frisör. Taxi och akutfordon har lätt att ta sig fram ända till dörren. Nu är spårvagnsutbyggnaden klar och du har nära till en hållplats med god turtäthet.

Tillsammans

Ett plusboende innebär så mycket mer än att bara bo. Vill du så finns det möjlighet att umgås med dina grannar i både bastu och gemensamhetslokaler som du har fri tillgång till i ett av husen.