Krokek

Vårt plusboende i Krokek ligger i anslutning till det nybyggda äldreboendet. Totalt finns 14 lägenheter och merparten är 2 rum och kök. Trivselfaktorn är hög och vi har idag mycket låg omflyttning i huset vilket gör att det inte blir så många lediga lägenheter under ett år.

Trygghet

I vissa lägenheter finns säkerhetsdörr med titthål. Samtliga lägenheter har brandvarnare och porttelefon. Entrédörren har ett elektroniskt kodlås. I huset finns Kolmårdsknutens öppna verksamhet för gemenskap och trygghet

Tillgänglighet

Vissa lägenheter anpassade för rullstol och rullatorer. För de befintliga lägenheterna är tillgängligheten mer begränsad. I huset finns självklart hiss och goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till vårt plusboende.

Tillsammans

I huset finns Kolmårdsknutens öppna verksamhet och sinnenas trädgård där du som hyresgäst kan njuta av porlande vatten, vackert belyst växlighet i bekväma sittgrupper. I huset finns också möjlighet för övernattning för anhöriga på besök. Är du intresserad av boka rum för natten så vänder du dig till kommunens personal i äldreboendet.