Våra bostäder

Karta
 

Jursla

Vill du bo naturskönt och lantligt, eller med närhet till köpcentrum och kommunal service? I Jursla får du just detta.
 
Stäng
 

Hageby

Hageby är stadsdelen som erbjuder något för både ung och gammal. I Hageby ligger regionens största och mest kompletta shoppingcenter, Hageby Världens Centrum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Centrala staden

I centrala Norrköping finns ett rikt utbud av attraktiva lägenheter. Oavsett vilka krav du ställer på ditt boende kommer du garanterat att hitta en lägenhet som passar i någon av våra fastigheter mellan promenaderna, eller strax utanför.
Områdesbild
 
Stäng
 

Oxelbergen

Oxelbergen är en grön oas nära city. Området gränsar till Östra Promenadens lindalléer, Lindövägen och Risängen.
Områdesbild
 
Stäng
 

Rambodal

På Rambogatan 252 och 254, bredvid gymnastiksalen vid Rambodalsskolan finns 56 hyresrätter.
Områdesbild
 
Stäng
 

Nordantill

I Nordantill, området runt Kungsgatan, bor du på ett perfekt läge i centrum med närhet till Motala ström, industrilandskapet, Campus och Folkparken.
Områdesbild
 
Stäng
 

Östra Husby

Östra Husby ligger på den norra delen av Vikbolandet utmed Bråviken. Området består till stor del av bördig slättmark som omges av skogsbygd.
 
Stäng
 

Ljura

Ljura består av tretton gårdar som tillsammans omsluter den stora Ljuraparken. I Ljura ligger också Kardusen som liknar den lilla engelska trädgårdsstaden med variationsrik utformning med radhus.
Områdesbild
 
Stäng
 

Klockaretorpet

Klockaretorpet ligger naturskönt beläget, fem kilometer från Norrköpings centrum. Radhusen ligger vackert med naturen inpå knuten och härligt fria lekytor för barnen.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kvarsebo

I Kvarsebo, cirka fyra mil från Norrköping, har Hyresbostäder 10 lägenheter i parhus samt tre villor med naturen utanför dörren.
Områdesbild
 
Stäng
 

Kneippen

Kneippen är ett attraktivt område, en oas i Norrköping. Här bor man i direkt närhet till Motala ström och Åbackarna som är ett uppskattat promenadstråk.
Områdesbild
 
Stäng
 

Marielund

I en stor och lummig utemiljö hittar du ditt hem, tillsammans med många andra att dela vardagen med. Om du vill kan du ta del av en stor gemenskap eller dra dig tillbaka och bara vara för dig själv. Boendeområdet är tryggt och barnvänligt. Här kan du vara den du vill.
Områdesbild
 
Stäng
 

Gamla Lasarettet

Gamla Lasarettet/Fenix är ett område som andas lugn och harmoni. Här bor du i ett attraktivt område väldigt nära centrum men ändå i en lugn miljö.
Områdesbild
 
Stäng
 

Himmelstalund

På uppdrag av Norrköpings kommun ansvarar Hyresbostäder för uthyrning av bostäder i Himmelstalunds herrgård.
Områdesbild
 
Stäng
 

Skärblacka

I bruksorten Skärblacka, som ligger 2,5 mil från Norrköping, har vi bostäder med trivsamt boende och mycket bra gårdsmiljöer.
Områdesbild
 
Stäng
 

Krokek

Genom att bo i Krokek, 2,5 mil utanför Norrköping, får du tillgång till hela Kolmårdens vidsträckta natur, närhet till Kolmårdens djurpark och Bråviken för bad och fiske.
Områdesbild
 
Stäng
 

Haga

Haga är ett lugnt område blandat med hyreshus och villor. Haga ligger i utkanten av Norrköping men du tar dig lätt in till city med spårvagn.
Områdesbild
 
Stäng
 

Eneby

Eneby är ett lugnt område blandat med hyreshus och villor. Här finns även ett eget centrum med livsmedelsbutiker, apotek, fina lekplatser och grönskande innergårdar.
Områdesbild
 
Stäng
 

Ringdansen

Ringdansen ligger i södra Norrköping och erbjuder en underbar natur, i och med att Vrinneviskogen och Ensjön ligger runt husknuten.
Områdesbild
 
Stäng
 

Åby

Vill du bo naturskönt och lantligt, eller med närhet till köpcentrum och kommunal service? I Åby får du just detta! Här finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation m.m och till Ingelsta köpcentrum är det ca 7 km.
Områdesbild
 
Stäng
 

Såpkullen

I Såpkullen/Klingsberg är det lätt att känna sig hemma. Denna stadsdel har en alldeles egen rytm och en speciell charm. Norrköpings city är inte långt borta, ändå andas området lugn och ro.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Våra bostäder finns över nästan hela Norrköping med omnejd. Du kan välja allt från sekelskifteslägenheten mitt i centrum, till radhuset i natursköna Klockaretorpet och havsnära boende i Kvarsebo.

På kartan ser du hur många lediga lägenheter vi har i respektive område. Du kan också klicka dig vidare för ytterligare information om området eller de lediga lägenheterna.