Lindö Strand


Lindö är ett attraktivt bostadsområde med olika typer av boendeformer, men till störst del bestående av villor och egna hem, beläget ca 5 km utanför stadskärnan. Det är ett lugnt område med mycket grönska, närhet till skog- och natur och Bråviken samt kvartersrestaurang och livsmedelsbutik runt husknuten. Det är goda bussförbindelser, bra cykelvägar för den hurtige och enkelt att ta sig med bil till de stora trafiklederna, E4 och E22. I Lindö finns två grundskolor och ett flertal förskolor. 

Lindö Strand är ett utvecklingsprojekt i Lindö med ett bra läge vid badplatsen Slipen och den gamla fotbollsanläggningen. Här ska flertalet bostäder byggas - villor, radhus och lägenheter. En ny mötesplats med ny lekplats, badplats för alla och en restaurang ska skapas.

Hyresbostäder har fått marktilldelning här och planerar för nyproduktion av 54 hyreslägenheter fördelade på två fastigheter med en harmonisk och passande arkitektur. Arkitekt är SandellSandberg. Mer detaljerad information om lägenhetsfördelning, skisser och hyresnivåer kommer att presenteras under 2021. 

Preliminär tidsplan: Byggstart under 2021 och inflyttning hösten 2022. 

Vill du bo med utsikt över Bråviken och är nyfiken på våra framtida bostäder i Lindö Strand?
Du kan redan idag anmäla dig till intressegruppen för löpande information om projektet. 

 

 

 

 

  • Lindö strand

Kontakta oss

Tomas Edstrand 011-21 15 39
Jenny Hultkrantz 011-21 16 92

 

E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna

Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12C (bredvid Espresso House)